Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

Belkin Portable Tablet Stage

Belkin Portable Tablet Stage

1 595 kr ex. moms

Med hjälp av Belkin Tablet Stage kan du göra om din surfplatta till en dokumentkamera eller en interaktiv whiteboard!

Beskrivning

BELKIN PORTABLE TABLET STAGE

Belkin Portable Tablet Stage är ett resevänligt stativ som är utformat för att förbättra din tabletupplevelse. Perfekt för att presentera, läsa, spela in video eller surfa på webben, det här lätta och hållbara stället viks också platt så att du kan ta det med dig vart du än går.

JUSTERAS TILL DEN MEST ERGONOMISKA VINKELN

Belkin Portable Tablet Stage har en justerbar plattform som låter dig placera din mobila enhet i idealisk vinkel för att spela in video eller ta bilder av föremål, läroböcker eller dokument. Det integrerade kabelhanteringssystemet håller ditt skrivbord, podium eller arbetsyta snyggt och fritt.

PERFEKT FÖR RESOR

Belkin Portable Tablet Stage fälls snabbt och snyggt, så det är lätt att bära med din surfplatta, smartphone och andra tillbehör. Den lätta, kompakta designen gör den idealisk att använda när och var du behöver för att presentera eller samarbeta med andra.

Lätt inställning

Installera och använda Belkin Portable Tablet Stage är enkelt – koppla bara din surfplatta eller smartphone till ett visningssystem som en projektor, bildskärm eller HDTV, starta appen Belkin Stage ™ och du är redo att dela i realtid bilder och anteckningar med din publik.

GRATIS BELKIN STAGE ™ APP

Fyll ditt presentationsverktyg med den kostnadsfria Belkin Stage-appen, en interaktiv whiteboard- och dokumentkameraapp. Stage gör det enkelt att ta bilder eller spela video på din surfplatta, överlappstext och etiketter, markera viktiga punkter i hela presentationen och dela innehållet i realtid över AirPlay eller en kabelansluten anslutning.

Specifikationer:
Rekommenderad användning: Tablet
Färg på produkten: Grön, Silver
Typ: Multimedia ställning