Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

Bläckfisken USB kontaktlåda ersätts av Helpibox eller Hook+

Hem/Alternativa styrsätt/Kontaktlösningar/Bläckfisken USB kontaktlåda ersätts av Helpibox eller Hook+

Bläckfisken USB kontaktlåda ersätts av Helpibox eller Hook+

Slut i lager

Bläckfisken USB används för att enkelt kunna koppla manöverkontakter till olika typer av datorer. Den ansluts via USB-porten och har 7 ingångar för kontakter med standard 3.5 mm anslutning, som t.ex. Jelly Bean, Big Red, Spec Switch eller Buddy button.

Artikelnr: 223000100 Kategorier: ,

Beskrivning

Bläckfisken USB är en kontaktlåda som kan användas med Windows, Mac*, iPad*, Android* och Linux*-datorer.

OBS! Utgången!

Eftersom denna produkt inte tillverkas längre föreslår vi istället liknande produkter såsom helpibox eller hook+

 

Kontakterna ansluts direkt till lådan, inga särskilda drivrutiner krävs. Samtliga ingångar är standardinställda från början med de vanligast använda tangenterna. I Windows kan man enkelt ändra inställningar vid behov genom att ladda ner och installera programvaran.

* Programmet för att ändra inställningar fungerar däremot endast i Windows.

Alla inställningar lagras i Bläckfisken USB, så att den enkelt kan flyttas mellan olika datorer. På baksidan av lådan finns uttag för en standard USB-kabel (art nr: 220000218) som i andra ändan ansluts till någon av datorns USB-ingångar.

OBS! Eftersom iPad inte har någon USB-ingång behöver man använda en USB-adapter för att använda Bläckfisken med iPad. Till iPad 2 behöver du tillbehöret ”Camera Connection Kit”. För iPad Air och iPad Mini är det varianten med Lightning-kontakt. För Samsung Galaxy Tab krävs en USB/SD-adapter. Om du inte vill använda någon adapter rekommenderar vi istället den trådlösa kontaktlådan APPlicator.

Särskilda inställningar kan göras i medföljande programvara (endast i Windows)

Via ett medföljande program, kan man ändra vilka tangenttryckningar som ska skickas när man trycker på en ansluten kontakt. Programmet har två lägen; standard och avancerat.

Inställningsrogrammet har också ett avancerat läge, i vilket man bland annat kan välja om repetition ska användas, ställa in repetitionstider, studsfördröjning, m.m. Varje ingång i Bläckfisken USB, kan ställas in för att skicka upp till sex tangenttryckningar vid ett tryck på en kontakt.

Inställningar som görs med hjälp av det medföljande programmet sparas i Bläckfisken USB, men man kan även spara sina inställningar till filer i datorn och på så sätt snabbt ladda in nya färdiga inställningar anpassade för de program som ska användas. Programmet behöver inte finnas i användarens dator.

Bruksanvisning

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning för Bläckfisken USB

Mer information

Anslutning

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bläckfisken USB kontaktlåda ersätts av Helpibox eller Hook+”