Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

BudEye app

994 kr2 750 kr ex. moms

Strukturera din vardag med BudEye!

 

Artikelnr: 25100440x Kategorier: ,

Beskrivning

Den perfekta kalendern för att strukturera dagliga rutiner för familjer med NPF problematik så som autism, asperger, ADHD m.m

Du kan nu abonnera på  BudEye med en årsprenumeration!

De som ligger bakom appen BudEye är Jimmy och Ingrid Sundbom. De har lång erfarenhet av att leva med NPF problematik i vardagen. Detta hjälpmedel har de utvecklat för sig själva och för andra i liknande situation.

Välj Kalender

Här syns alla användares kalendrar. Välj den användare som du vill planera eller se. Barnkonto och ungdomskonto kan inte se denna information.

Skapa rutin

En rutin kan innehålla obegränsat med delmoment och enbart text. Du kan skapa obegränsat med antal rutiner och kategorisera dem i olika kategorier för att snabbt återanvända dem vid ett senare tillfälle. Alla rutiner och kategorier delas mellan alla användare och du kan planera dem i alla kalendrar. Det går inte att överlappa rutiner i en kalender, t ex kolla tv och spela fotboll samtidigt är svårt.

Prenumerationsköp

Alla kan testa BudEye i 30 dagar fritt när man laddat ner appen. Därefter måste man aktivera (med en aktiverings licens, som du kommer att få tilldelat från oss. Det förnyas inte automatiskt och informationen försvinner först efter 24 månader efter att du inte varit inloggad. Detta för att du skall känna dig trygg att ta en paus utan att dina sparade rutiner försvinner.

Förlänga prenumeration

När din prenumerationstid gått ut måste du aktivt gå in och köpa mer prenumerationstid. Prenumerationen förnyas inte automatiskt och informationen försvinner först efter 24 månader efter att du inte varit inloggad.

Mer information

Operativsystem

,

Licenstyp

,