Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

GoTalk Pocket

2 200 kr ex. moms

GoTalk Pocket är en liten samtalsplatta, speciellt framtagen för att kunna få plats i handen eller fickan så att man enkelt och diskret kan ta den med sig.

Beskrivning

GoTalk Pocket är en smidig samtalsapparat som får plast i jackfickan. Den har 6 stycken meddelandeknappar i 5 nivåer, vilket innebär att man kan lagra upp till 30 olika inspelningar.

Bildarken går enkelt och smidigt att byta och när de inte används går det att förvara dem i ett särskilt fack på baksidan.

Likt alla övriga GoTalk-modeller är även GoTalk Pocket robust och stryktålig, enkel att använda och har mycket god ljudkvalitét.

Inspelningstid: 5 minuter

Om GoTalks

GoTalk erbjuder fantastiskt ljud med volymkontroll, enkel sekvensinspelning, snabbknapp för radering av meddelanden, inbyggt förvaringsfack för överläggen, inspelningslås, nivålås och 2 års fabriksgaranti. Är det en GoTalk vet man att den är enkel att använda och prisvärd jämförd med andra alternativ! Använd GoTalks för att inleda samtal, ge stöd vid dagliga aktiviteter, konversera över telefon, återberätta personliga anekdoter, öva på att samtala och artikulera, ge instruktioner, delta i gruppövningar m.m.

Certifiering

CE märkning logo  certifierad enligt direktiven för informationsteknologi 73/23/EEC och 89/336/EEC

Bruksanvisning

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till GoTalk Pocket

Mer information

Strömkälla

Batterityp

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “GoTalk Pocket”