Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

Gustavas Ordböcker för PC & Mac

Gustavas Ordböcker för PC & Mac

1 086 kr9 938 kr ex. moms

Gustavas Ordböcker innehåller både svensk och engelsk ordbok och har enastående sökmöjligheter. Den senaste upplagan omfattar mer än 150 000 ord, stavningsstöd samt Acapelas talsyntesröster Elin och Erik samt den brittiska rösten Peter.

Du kan välja på att få programmet levererat som en ”fysisk produkt” eller att ladda ner det via länk som vi förmedlar till dig.

Beskrivning

Gustavas Ordböcker innehåller både den Svenska ordboken och Engelsk ordbok och den har tagits fram med enastående sökmöjligheter!

Det är till och med möjligt att hitta ord även om man har skrivit in ordet felstavat. Detta fungerar både för svenska och engelska sökord och en inbyggd funktion i Gustavas Ordböcker ger förslag på rimliga ord med rätt stavning. Exempel: Om du skriver in ”inaf” frågar Gustavas om du menar ”enough”.

Gustavas Ordböcker har inbyggd talsyntes

Gustavas Ordböcker finns i två varianter: med eller utan talsyntes. I versionen som innehåller talsyntes medföljer de svenska rösterna Erik och Elin samt den brittiska Peter från Acapela Group. Rösterna kan installeras både  på PC (Windows) och Mac. Att kunna få sökorden upplästa, oavsett om det är ett engelskt eller svenskt ord, ger ett extra stöd. Tydliga och lättfattliga instruktioner om hur man använder talsyntesfunktionen medföljer programmet.

Dessutom känner Gustavas Ordböcker automatiskt igen vilken röst som skall användas beroende på om ordet är engelskt eller svenskt. Användaren behöver därför aldrig bry sig om att växla mellan de olika språken – det sköter programmet helt automatiskt!

Gustavas Ordböcker fungerar både på PC & Mac!

Programmet går att installera både i Windows, Linux och OSX (Mac). I Linux fungerar däremot inte talsyntesrösterna.

Nyhet! – Gustavas Ordböcker finns nu tillgänglig för nedladdning!

Klicka här för att ladda ner en demo på Gustavas Ordbok

 

Bruksanvisning

Klicka här för att ladda ner manual till Gustavas Ordböcker

Mer information

ISBN

9789144093888

Författare

Bengt Oreström;Bengt Sjölén

Licenstyp

, , , , , , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Gustavas Ordböcker för PC & Mac”