Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

IntegraMouse Plus munstyrning

IntegraMouse Plus munstyrning

22 500 kr ex. moms

IntegraMouse Plus är ett fullvärdigt substitut för datormus som manövreras enbart med munnen – små läpprörelser och sug/blås ger alla musfunktioner!

Artikelnr: 217011215 Kategorier: ,

Beskrivning

IntegraMouse Plus är ett alternativt styrsätt för munstyrning som ersätter alla funktioner hos en vanlig mus.

IntegraMouse Plus är avsedd för personer med mycket begränsad rörelseförmåga men som har god munmotorik. Med ytterst små läpprörelser kan musmarkören flyttas, stegvis eller dynamiskt, i olika hastigheter. Enkla eller dubbla sug/blåssignaler motsvarar klickfunktioner.

IntegraMouse består av bl a av ett styrdon som är kopplat till datorn trådlöst eller via USB och som har ett löstagbart munstycke i ena änden. Detta kan med läpparna röras i alla riktningar varvid musmarkören på skärmen påverkas. Inuti finns ett membran som reagerar på sug- och blåssignaler.

Till exempel ger två korta sugrörelser ett dubbelklick och genom att suga och sedan hålla luften kan klicka-drafunktion utföras.

IntegraMouse styrdon ansluts antingen via en USB-kabel till datorns USB-port eller trådlöst med hjälp av en USB-hub. Extra munstycke och membran medföljer. Munstycket är latexfritt.

Svensk handledning med tydlig information om användning, säkerhet rengöring m.m. IntegraMouse är medicinsk godkänd och varje enhet är serienummermärkt. Installeras som vanlig USB-mus (plug & play).

Tillbehör till IntegraMouse Plus

Märkning

CE märkning logo  certifierad enligt det Medicintekniska direktivet 2007/47/EEC

CE märkning logo  certifierad enligt 2011/65/EU,  direktivet rohs för begränsning av användningen av vissa farliga ämnen i elektriska och elektroniska produkter.
Omhändertagande enligt WEEE-direktivet, 2002/96/EG


Bruksanvisning

Klicka gär för att ladda ner bruksanvisning till IntegraMouse Plus

Mer information

Vikt 0.75 kg
Dimensioner 11 × 6 × 3.3 cm
Anslutning

Strömkälla

,

CE-märkning

Plug and Play

Strömförbrukning

,

Operativsystem

, , , ,

Batterityp

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “IntegraMouse Plus munstyrning”