Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

Läslandet

494 kr4 750 kr ex. moms

Läslandet består av 21 roliga övningar som övar förmågan att känna igen bokstäver och ord. Här tränas såväl bokstavsordning som läsning och stavning. Läslandet har det mesta du behöver för att kunna lära dig läsa.

Programpaketet kan fås på skiva eller laddas ned!

Artikelnr: 20300019x Kategorier: , ,

Beskrivning

Läslandet är ett läsförståelse spel inriktat på bokstäver och ord som lämpar sig för barn i alla åldrar.

Spelet innehåller 21 olika övningar och spel anpassade för olika behov. Inkluderat är 8 olika språk att välja mellan. Träna svenska, engelska, tyska, norska, danska, finska, portugisiska eller italienska.

Läslandet är ett så kallat öppet program som tillåter användaren att skapa egna ord i listor som kopplas till bilder och ljud. Detta är enkelt gjort i det medföljande verktyget. Med detta kan man lägga in egna bilder från t.ex. hemmet och använda egna röster för de olika övningarna. För de som inte har något intresse av detta så levereras Läslandet med över 400 ord uppdelade i listor efter övningsområde.

Med verktyget går det att skapa listor/ord på andra språk om så önskas.

Läslandet innehåller även resultatstatistik med möjlighet till utskrift. Inställningar för varje spel kan göras efter behov och spänning. Vidare kan profiler skapas så att varje användare får behålla sina egna inställningar.

Spelet kan styras med hjälp av kontakter. En eller två kontakter kan användas.

Läslandet har det mesta du behöver för att kunna lära dig läsa. Enkelt men briljant.
9 poäng av 10 , PC för Alla

Mer information

Licenstyp

, , ,

Operativsystem

, , ,