Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

MemoAssist app

MemoAssist app

869 kr ex. moms

MemoAssist är en app som ger kognitivt stöd för personer med ADHD, alzheimers, aspergers, autism, demens eller andra former av hjärnskador. MemoAssist är mycket lätt att använda och både ljud och bild kan användas för att förstärka egna händelser/påminnelser. MemoAssist kan fjärrstyras av andra personer så de till exempel kan lägga in händelser/påminnelser som hjälper användaren i vardagen och i arbetet.

 

OBS! Viktigt att du läser nedanstående villkor som gäller vid köp av appar via vår webshop:

  • Vi levererar appen som kod till den e-postadress ni anger vid köpet.
  • När ni aktiverar koden i mailet så får datorn ni aktiverar från inte vara synkroniserad till något annat Apple-ID än det som appen skall installeras på! I annat fall installerar iTunes automatiskt appen på det Apple-ID som är synkat med iTunes på datorn. Vi kan i det läget inte ge något återköp, eftersom iTunes räknar det som ett genomfört köp.
  • Vid installation klickar från osynkad dator på länken och anger det Apple-ID (+ lösenord) som appen skall installeras på.
  • Vi erbjuder betalning mot faktura (30 dagar) istället för krångliga kreditkortsköp via AppStore.
  • En administrativ kostnad á 200kr tillkommer (samma kostnad oavsett antal appar som beställs samtidigt)

 

Artikelnr: 251003130 Kategori:

Beskrivning

MemoAssist påminner om olika aktiviteter till exempel ”Nu är det frukost”, ”Glöm inte din medicin” eller ” Packa väskan”. Det möjligt att skriva precis det man vill och till varje händelse kan en bild infogas från den inbyggda bildkatalogen eller med dina egna bilder. I en händelse går det också att infoga en ljudanteckning som du själv har talat in.

MemoAssist kan fjärrstyra via MemoRemote (köp i AppStore) så att till exempel föräldrar kan lägga till händelser/påminnelser och få besked om barnet har glömt en aktivitet.

Till varje aktivietet i MemoAssist kan man använda en bild- och ljudguide som steg för steg förklarar aktiviteten. Till aktiviteten ”Packa skolväskan” kan t. ex. en fotoguide följas som visar vilka böcker som ska packas.

Även om MemoAssist inte är aktiverad (tänd) så kommer påminnelser fram på skärmen.

MemoAssist är utvecklat av Hart Designs i samarbete med ADHD-konsulenter, Metropol, personer med demens, närstående och många andra.