Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

OrCam MyReader 2.0

OrCam MyReader 2.0

43 750 kr ex. moms

Läsa – OrCam MyReader läser tryckt text i realtid.

Peka på texten och du kan läsa tidningar och böcker, skyltar, etiketter på konsumentprodukter och även text på en dator eller smartphoneskärm. Perfekt för användning hemma och på språng.

 

Artikelnr: 2546721021 Kategorier: ,

Beskrivning

Vill du kunna läsa text i tidningar, böcker, dokument och tecken?

Ett hjälpmedel man ”bär på sig”, jämför som ett armbandsur.
En liten kamera som fästs på glasögonen (liten magnethållare).

Orcam MyReader är ett genombrott inom text-till-tal enheter som du alltid bär på dig, skapad för personer med synnedsättning eller dyslexi. Den intuitiva, lätta kameran läser snabbt och diskret upp tryckt och digital text – från alla ytor.

Lätt att använda – Allt du behöver göra är peka! – Den revolutionerande programvaran i OrCam MyReader svarar direkt på enkla gester vilket gör den till ett lättanvänt vardagshjälpmedel – oavsett om det är att läsa en tidning eller en bok. Dess lätta vikt och kompakta design gör den idealisk att använda hemma på jobbet eller när du är på väg. OrCam är allround-lösningen som gör att du slipper hantera olika program – allt du behöver göra är att peka och lyssna.

Läser tryckt text i realtid – OrCam MyReader tar ett snabbt kort, och genast börjar den läsa texten som den hittar framför dig: tidningar, böcker, restaurangmenyer, produktetiketter och skyltar, allt blir tillgängligt för dig direkt. OrCam MyReader fungerar också perfekt för digital text på dator och skärmen på en smartphone.

Hjälper dig ta kontroll

“Jag kan snabbt ta del av tidningen utan stor ansträngning. Jag läser min e-post från min smartphone när jag är på väg. Med OrCam MyEye känner jag mig inte som en börda gentemot andra och mer avslappnad.” -Moshe Fischer

“När jag sitter på restaurang med en vän och använder OrCam MyEye enhet behöver vi inte fokusera på min funktionsnedsättning eftersom jag kunde läsa menyn själv.” – Devorah Shaltiel

Mer information

Anslutning

Batteriladdning

Micro-USB

Färg