Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

ViTal talsyntes skollicens/serviceavtal

ViTal talsyntes skollicens/serviceavtal

ViTal talsyntes läser upp text i datorn med världens mest avancerade talsyntesteknik från Acapela. Det ger ett ovärderligt stöd vid läsning men även när man skriver egna texter, då det ”hörs” när man skriver fel. En uppsjö av olika röster och språk ingår.

KONTAKTA OSS FÖR PRIS!

Beskrivning

ViTal talsyntes läser upp text var du än befinner dig!

ViTal talsyntes har stöd för uppläsning av all markerbar text i datorn. Det kan t.ex. vara text i ordbehandlings- och e-postprogram, hemsidor eller PDF-dokument. Men det går även att få texten i menyfält och ikoner upplästa med hjälp av skärmläsarfunktionen.

Ett smidigt verktygsfält är tillgängligt i alla Windows-applikationer, vilket gör att ViTals funktioner alltid finns nära till hands. Dessutom kan bokstäverna ljudas om så önskas.

Marknadens bästa röster = Acapela

Vi är stolta över att ViTal talsyntes erbjuder det allra senaste inom talteknologi, med röster från välkända Acapela Group, som är ledande expert inom röst- och talteknologi med mer än 25 års erfarenhet som producent åt några av världens största organisationer och företag. Med svenska ögon behöver vi inte gå längre än till t.ex. IKEA, SVT, Riksdagen & departementen, Ericsson, Electrolux, SEB, Telia Sonera m.fl. för att hitta samma teknik som ryms inom ViTal talsyntes.

Arabiska, skånska, finlandssvenska och göteborgska? Jajamänsan!

ViTal talsyntes levereras med samtliga röster från Acapela Group och är den enda talsynteslösningen som erbjuder svenska dialektala röster. Rösterna är lätta att byta under progammets gång och används på flera av landets tvåspråkiga friskolor och i hemspråksundervisning.

Varför ViTal talsyntes?

ViTal talsyntes släpptes i sin första version redan i slutet av förra årtusendet och har kontinuerligt vidareutvecklats under årens lopp. I dag har ViTal talsyntes kommit att bli den mest etablerade Windows-lösningen bland talsynteser både i Sverige och Danmark. Programmet används av både skolor, företag och privatpersoner. Det är dessutom klassat som förskrivningsbart hjälpmedel i nästan hela Sverige. En medveten satsning på världens bästa röstteknologi och driftsäkerhet i nätverk har gett ViTal ett gott renommé bland våra kunder.

Frölunda Datas breda erfarenhet av support för stordrift av kommun-, stads- och skollicenser har slipat fram ett extremt stabilt program som minimerar behovet av underhåll. Efter installation tickar ViTal talsyntes på år efter år utan problem. Under perioden som serviceavtalet löper kan man dessutom uppdatera programmet helt gratis!

Hör gärna av dig till oss för att få referenser från några av de flertalet kommuner som har tecknat kommunlicens.

Säkra nedladdningar med serviceavtal

Med serviceavtalet säkrar ni möjligheten att alltid ha senaste programversionen till hands. Licensens omfattning och pris baseras på antal elever skolan har. Skolans namn visas vid programstarten av ViTal talsyntes. Ingen maskinberoende licens behövs på respektive dator!

Oslagbar nätverksdrift med MSI

Både ViTal talsyntes och systerprogrammet ViTex går att få som färdiga MSI-paket, vilket gör att att den som ansvarar för driften (vare sig det är anställd tekniker eller inhyrd konsult) enkelt kan distribuera programmet i nätverket, enligt beställarens önskemål. Vid behov av systemändringar ger vi dessutom teknisk support om så krävs.

Systemkrav

  • Windows XP eller senare (även Windows 10)
  • DVD-ROM (för installation)
  • 2.6 GB ledigt utrymme för standardinstallation (40 MB utan röster)
  • Nätverkskort (utan krav på aktiv internetanslutning)

Instruktionsfilmer

Klicka här för att en serie instruktionsfilmer som beskriver funktionerna i ViTal, ViTex och VisaOrd.

Mer information

Licenstyp

Operativsystem

, , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ViTal talsyntes skollicens/serviceavtal”