Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

ViTal talsyntes röstuppgradering

ViTal talsyntes röstuppgradering

ViTal talsyntes är gratis att uppdatera via webben, men har man en äldre version kan det ha tillkommit nya röster. Denna röstuppgradering inkluderar det senaste röst- och språkpaketet från Acapela Group.

KONTAKTA OSS FÖR PRIS!
(varierar beroende på licenstyp)

Beskrivning

ViTal talsyntes läser upp text var du än befinner dig!

ViTal talsyntes har stöd för uppläsning av all markerbar text i datorn. Det kan t.ex. vara text i ordbehandlings- och e-postprogram, hemsidor eller PDF-dokument. Men det går även att få texten i menyfält och ikoner upplästa med hjälp av skärmläsarfunktionen.

Ett smidigt verktygsfält är tillgängligt i alla Windows-applikationer, vilket gör att funktionerna i ViTal talsyntes alltid finns nära till hands. Dessutom kan bokstäverna ljudas om så önskas.

Marknadens bästa röster = Acapela

Vi är stolta över att ViTal talsyntes erbjuder det allra senaste inom talteknologi, med röster från välkända Acapela Group, som är ledande expert inom röst- och talteknologi med mer än 25 års erfarenhet som producent åt några av världens största organisationer och företag. Med svenska ögon behöver vi inte gå längre än till t.ex. IKEA, SVT, Riksdagen & departementen, Ericsson, Electrolux, SEB, Telia Sonera m.fl. för att hitta samma teknik som ryms inom ViTal talsyntes.

Arabiska, skånska, finlandssvenska och göteborgska? Jajamänsan!

ViTal talsyntes är den enda talsynteslösningen som erbjuder svenska dialektala röster. Dessutom går det att välja till Arabiska som extra språk som bl.a. används på flera av landets tvåspråkiga friskolor och i hemspråksundervisning.

Varför ViTal talsyntes?

ViTal talsyntes släpptes i sin första version redan i slutet av förra årtusendet och har kontinuerligt vidareutvecklats under årens lopp. I dag har ViTal talsyntes kommit att bli den mest etablerade Windows-lösningen bland talsynteser både i Sverige och Danmark. Programmet används av både skolor, företag och privatpersoner. Det är dessutom klassat som förskrivningsbart hjälpmedel i nästan hela Sverige. En medveten satsning på världens bästa röstteknologi och driftsäkerhet i nätverk har gett ViTal talsyntes ett gott renommé bland våra kunder.

Frölunda Datas breda erfarenhet av support för stordrift av kommun-, stads- och skollicenser har slipat fram ett extremt stabilt program som minimerar behovet av underhåll. Efter installation tickar ViTal talsyntes på år efter år utan problem. Vill man så går det dessutom att uppdatera programmet helt gratis, utan förbehåll och utan att behöva teckna kostsamma serviceavtal.

Hör gärna av dig till oss för att få referenser från några av de flertalet kommuner som har tecknat kommunlicens.

Lägre pris vid 1-till-1-satsningar

De flesta talsynteslösningar som säljs i Sverige i dag kräver att skolor som har valt att satsa på 1-till-1-datorer tecknar serviceavtal eller ”leasar” sina licenser. Det medför en årligen återkommande avgift, vilket kan bli en tämligen dyr affär i slutändan. Väljer ni ViTal talsyntes slipper ni både utgiften för serviceavtalet och uppdateringarna!

Oslagbar nätverksdrift med MSI

Både ViTal talsyntes och systerprogrammet ViTex går att få som färdiga MSI-paket, vilket gör att att den som ansvarar för driften (vare sig det är anställd tekniker eller inhyrd konsult) enkelt kan distribuera programmet i nätverket, enligt beställarens önskemål. Vid behov av systemändringar ger vi dessutom teknisk support om så krävs.

Gratis att uppdatera, utan dolda avgifter!

ViTal talsyntes är helt gratis att uppdatera, utan någon som helst tidsbegränsning. Har du en gång köpt en licens för ViTal talsyntes kan du alltid uppdatera programmet kostnadsfritt via webben så fort det släpps en ny version. Inga abonnemangs- eller uppgraderingsavgifter tillkommer (såvida du inte vill köpa till extra röster).

Fullt kompatibel med läspennan C-Pen

En speciell anpassning för användning av läspennor gör att du kan skanna in text med en C-Pen TS1 och sedan få den uppläst direkt av ViTal talsyntes.

Systemkrav

  • Windows XP eller senare (även 10)
  • DVD-ROM (för installation)
  • 2.6 GB ledigt utrymme för standardinstallation (40 MB utan röster)
  • Nätverkskort (utan krav på aktiv internetanslutning)

Instruktionsfilmer

Klicka här för att en serie instruktionsfilmer som beskriver funktionerna i ViTal, ViTex och VisaOrd.

Mer information

Licenstyp

, , ,

Operativsystem

, , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ViTal talsyntes röstuppgradering”