Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

ViTal talsyntes 1-licens

ViTal talsyntes 1-licens

2 469 kr ex. moms

ViTal talsyntes läser upp text i datorn med världens mest avancerade talsyntesteknik från Acapela. ViTal talsyntes ger ett ovärderligt stöd vid läsning men även när man skriver egna texter, då det ”hörs” när man skriver fel. En uppsjö av olika röster och språk ingår.

Beskrivning

ViTal talsyntes läser upp text var du än befinner dig!

ViTal talsyntes har stöd för uppläsning av all markerbar text i datorn. Det kan t.ex. vara text i ordbehandlings- och e-postprogram, hemsidor eller PDF-dokument. Men det går även att få texten i menyfält och ikoner upplästa med hjälp av skärmläsarfunktionen.

Varför skall man välja ViTal talsyntes?

En medveten satsning på världens bästa röstteknologi och driftsäkerhet i nätverk har gett ViTal talsyntes ett gott renommé bland våra kunder:

Erfarenhet och fallstudier från hela Sverige!

ViTal talsyntes släpptes i sin första version redan i slutet av förra årtusendet och har kontinuerligt vidareutvecklats under årens lopp. I dag har ViTal talsyntes kommit att bli den mest etablerade Windows-lösningen bland talsynteser både i Sverige och Danmark. Programmet används av både skolor, företag och privatpersoner.

Marknadens överlägset bästa röster = Acapela!

Vi är stolta över att ViTal talsyntes & ViTre erbjuder det allra senaste inom talteknologi, med v.8-röster från välkända Acapela Group som är ledande expert inom röst- och talteknologi. Acapela har mer än 25 års erfarenhet som producent åt några av världens största organisationer och företag. Med svenska ögon behöver vi inte gå längre än till IKEA, SVT, Riksdagen & departementen, Ericsson, Electrolux, SEB, Telia Sonera m.fl. för att hitta samma teknik som finns i ViTal talsyntes .

Verktygsfält tillgängligt i alla Windows-applikationer!

Läshjälpen gör att funktionerna i ViTal talsyntes alltid finns nära till hands – i PDF-läsare, Word, Open Office, e-postprogram, på Internet,o.s.v.

Ljudning av bokstäver!

Bokstavsljud kan ge ett ovärderligt stöd när man lär sig språkets uppbyggnad. Med ViTal talsyntes kan du välja att bokstav för bokstav ljudas när du skriver, varpå det färdiga ordet sedan blir uppläst i sin helhet. Ljudning används ofta inom bl.a. förskolor, F-3, särskolor och SFI-undervisning. För att skapa en ljudbild av hur det låter kan du tänka på hur det lät i Fem myror är fler än fyra elefanter: ”E-K-S-T-R-Ö-M-S – Ekströms!”

Gratis uppdateringar utan dolda avgifter!

ViTal talsyntes är helt gratis att uppdatera via webben (se fliken ”Uppdateringar”) utan någon som helst tidsbegränsning. Har du en gång köpt en licens för ViTal talsyntes kan du alltid uppdatera programmet kostnadsfritt via webben så fort det släpps en ny version. Varför teckna dyra serviceavtal och abonnemang för något du kan få gratis?

Fler röster från Acapela än andra liknande program!

ViTal talsyntes har 18 röster från Acapela. I övriga liknande program får du med 0-4 st röster från Acapela (oftast av äldre version) och resten är billigare röster med betydligt sämre uttal. Men varför ta oss på orden? Gå in på Acapelas sida och lyssna själva!

Arabiska, skånska, finlandssvenska och göteborgska? Jajamänsan!

ViTal talsyntes är den enda talsynteslösningen som erbjuder svenska dialektala röster. Dessutom går det att välja till Arabiska som extra språk, vilket bl.a. används på flera av landets tvåspråkiga friskolor och i hemspråksundervisning.

Förskrivningsbart!

Har man en säkerställd diagnos (t.ex. dyslexi) är ViTal talsyntes klassat som förskrivningsbart hjälpmedel i nästan hela Sverige. Det innebär i praktiken ett slags kostnadsfritt ”långtidslån”, där Hjälpmedelscentralen lånar ut en licens av ViTal talsyntes. Kontakta er logoped eller närmaste Hjälpmedelscentral för mer information.

Fullt kompatibel med läspennan C-Pen!

En speciell anpassning för användning av läspennor gör att du kan skanna in text med en C-Pen TS1 och sedan få den uppläst direkt av ViTal talsyntes.

MSI-paket för stabil nätverksdrift!

Frölunda Datas breda erfarenhet av support för stordrift av kommun-, stads- och skollicenser har slipat fram ett extremt stabilt program som minimerar behovet av underhåll. Både ViTal talsyntes och ViTre går att få som färdiga MSI-paket, vilket gör att att den som ansvarar för driften (vare sig det är anställd tekniker eller inhyrd konsult) enkelt kan distribuera programmet i nätverket enligt era önskemål. Vid behov av systemändringar ger vi dessutom teknisk support om så krävs. Efter korrekt genomförd installation tickar ViTal talsyntes på år efter år utan problem. Hör gärna av dig till oss för att få referenser från några av de flertalet kommuner som har tecknat kommunlicens.

Systemkrav

  • Windows XP eller senare (även 10)
  • DVD-ROM (för installation)
  • 2.6 GB ledigt utrymme för standardinstallation (40 MB utan röster)
  • Nätverkskort (utan krav på aktiv internetanslutning)

Instruktionsfilmer

Klicka här för att en serie instruktionsfilmer som beskriver funktionerna i ViTal, ViTex och VisaOrd.

Leverans

Vi har gått över till digital levereras av Vital och ViTre. Kontakta oss om du önskar postleverans av DVD-skiva, men räkna då med längre leveranstid då produkten inte längre är en lagervara.

Installation via USB

  • Kopiera filerna från DVD:n till ett USB-minne och installera sedan programmet.
  • Lägg in licenserna från DVDn som  ligger i roten på DVD skivan och heter *.Lic till mappen C:ScanDis.Lic
  • Aktivera på www.swlic.com

Mer information

Licenstyp

Operativsystem

, , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ViTal talsyntes 1-licens”