Kontakta oss på 031-769 55 60|info@frolundadata.se

Widgitsymboler på CD (version 2)

Hem/Kommunikation (AKK)/Bild- & symbolbaser/Widgitsymboler på CD (version 2)

Widgitsymboler på CD (version 2)

Widgitsymboler på CD innehåller ca 11000 Widgitsymboler för användning i program utanför Communicate-serien.

Artikelnr: 223000710 Kategorier: ,

Beskrivning

Widgitsymboler på CD innehåller Widgit symbolbas på svenska i lösa bildfiler vilka kan hämtas in och användas i andra programvaror i Windows eller Macintosh som tex. Word och Power Point. Symbolbasen kan också användas i flertalet kommunikationsprogram samt i surfplatta och i iPad.

Widgitsymboler på CD innehåller ca 11000 Widgitsymboler i färg. Symbolerna har svenska filnamn och är sorterade utifrån kategorier. Ett bildindex som visar alla symbolerna installeras tillsammans med symbolbasen. Du kan välja mellan följande bildformat: emf, png och jpg.

Observera att symbolerna som lösa bildfiler inte innehåller böjformer eller de grammatiska komponenter som kan visas tillsammans med symbolerna när symbolbasen används i Communicate-programmen från Widgit Software.

Både Widgitsymboler på CD (med lösa bildfiler) och Communicate-programmen (där symbolerna ingår) är översatta och anpassade till svenska av Hargdata.

Om du har något av programmen i Communicate-serien (In Print, SymWriter, By Choice) så får du 50% rabatt vi inköp av Widgitsymboler på CD. Ange din licenskod vid köpet och att du önskar få rabatt.

Mer information

Licenstyp

, ,

Operativsystem

, ,